Џони Деп: Трошам повеќе од 30 илјади долари за вино

Не е точно дека трошам 30.000 долари на вино, трошам многу повеќе, истакнува актерот. Актерот Џони Деп во интревју за списанието „Ролинг стоун” прв пат соопшти детали за банкротот, пороците …

Џони Деп: Трошам повеќе од 30 илјади долари за вино Прочитај повеќе