Со прес конференција, и официјално најавен стартот на Алшар 2и18

Кавадарци е подготвено за третата Алшар авантура, која започна денес и ќе трае се до недела. Ова беше потврдено и на дешената прес конференција за почетокот на настанот, кој како …

Со прес конференција, и официјално најавен стартот на Алшар 2и18 Прочитај повеќе

Денес започнува Алшар 2и18

Со пристигнувањето на првите гости во фестивалската зона и поставувањето на првите шатори во кампинг зоната, денес и официјално ќе започне третото издание на најголемата аутдор манифестација во Македонија, Алшар …

Денес започнува Алшар 2и18 Прочитај повеќе