5 нови начини како да уживате во омиленото вино во лето

Кој рече дека не се пие вино кога е топло? Можеби не во облик на пијачка, но може како сорбет, гранита или сладолед… 1. Коктел со бело вино и сладолед …

5 нови начини како да уживате во омиленото вино во лето Прочитај повеќе