„Роткепхен“, најубавата винска приказна од источна Германија

Буквално на прсти може да се избројат брендовите од некогашната ГДР кои се пробија на целиот германски пазар. „Роткепхен“ (Црвенкапа, н.з.) не само што е омилена насекаде, туку оваа винарска …

„Роткепхен“, најубавата винска приказна од источна Германија Прочитај повеќе