Фианото на ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“, миленик на девојките и хит во ХОРЕКА-та

Шест месеци откако официјално на светот му беше претставено првото македонско „фиано“, новото вино на винарската визба Милев „Гоце Делчев – Тиквеш“ стана апсолутен хит кај хотелиерите, ресторанџиите и кафетериите. …

Фианото на ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“, миленик на девојките и хит во ХОРЕКА-та Прочитај повеќе