Археолозите сеуште ја бараат Кана, местото каде што Исус ја претворил водата во вино

Мистеријата со векови го опкружува местото на Исусовото „прво чудо“, но конечно може да се најде одговор. Според Евангелието на Јован, Исус ја променил водата во вино за време на …

Археолозите сеуште ја бараат Кана, местото каде што Исус ја претворил водата во вино Прочитај повеќе