Ѓомлезе и домашното вино ги привлекоа битолчани на првиот „Пазар на локални производи“

Првиот „Пазар на локални производи“ во Битола, денеска ги собра на едно место битолчани да вкусат домашно подготвени пити, гомлезе, вино, разновидна органска храна, традиционални производи, органски спун и креми, …

Ѓомлезе и домашното вино ги привлекоа битолчани на првиот „Пазар на локални производи“ Прочитај повеќе