Вината на ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“ ќе не воведат во промоцијата на книгата „Буке“

Врвните вина од винарската визба Милев „Гоце Делчев – Тиквеш“ ќе ги воведат гостите и присутните на промоцијата на третото книжевно дело на Душко Стефанов, збирката на вински мисли и …

Вината на ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“ ќе не воведат во промоцијата на книгата „Буке“ Прочитај повеќе