ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“ нов спонзор на ГРК Тиквеш

Винарската визба Милев „Гоце Делчев – Тиквеш“ е нов спонзор на градскиот ракометен клуб Тиквеш, кој најавува интересна и возбудлива сезона во која ќе се вмеша во борбата за места …

ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“ нов спонзор на ГРК Тиквеш Прочитај повеќе