За време на гроздоберот испиени 20 тони вино

Над 20 тони вино биле испиени за време на манифестацијата „Тиквешки гроздобер” што се одржа во Кавадарци, соопшти попладнево градоначалникот Митко Јанчев. За трите фестивалски дена подготовките траеле повеќе од …

За време на гроздоберот испиени 20 тони вино Прочитај повеќе