Андреј го обра грозјето

Андреј од ДНК е во голема трилема, дали да прави вино, ракија или двете? Својата трилема Андреј ја сподели со своите следбеници на социјалните мрежи откако објави фотографија по успешно …

Андреј го обра грозјето Прочитај повеќе