Вечерва завршува годинешното издание на „Вино Фест“

Со настапите на диџеј Дарко Марковски, Миле Кузмановски и Куку Леле вечерва завршува годинешноти издание на „Вино Фест 2018“ која од средата се оддржува на отворениот паркинг на Веро Центар. …

Вечерва завршува годинешното издание на „Вино Фест“ Прочитај повеќе