Се враќа интересот за темјаниката

Се враќа интересот за старата и подзаборавена сорта грозје “темјаника”, за МИА информира Ѓорѓи Ајтов, раководител на неготинската подрачна единица на Агенцијата за поттикнување на развојот во земјоделството. – Во …

Се враќа интересот за темјаниката Прочитај повеќе