Утре започнува Тиквешкиот гроздобер

Од утре 7-ми септември во градот Кавадарци започнува традиционалната манифестација „Тиквешки гроздобер 2018” со тродневна целодневна и вечерна програма. Градот Кавадарци со задоволство ги кани сите граѓани да бидат дел …

Утре започнува Тиквешкиот гроздобер Прочитај повеќе