Виното е вистински стимуланс за мозокот

Дегустирањето вина може да го стимулира мозокот многу повеќе откоклу некои други активности, како на пример решавање тригонометриски проблем. Пред да преминеме на деталите, да разјасниме дека заклучокот важи за …

Виното е вистински стимуланс за мозокот Прочитај повеќе