Варено вино со мед и џин е хитот за оваа есен

Првите вистински есенски денови и наглиот пад на температурите се причина повеќе да ја отворите годинешната сезона на греано вино. Иако во минатото Ви „сервиравме“ повеќе рецепти за вкусно греано …

Варено вино со мед и џин е хитот за оваа есен Прочитај повеќе