Промоцијата на книгата „Буке“ на Душко Стефанов помеѓу централните настани на годинашниот гроздобер

Промоцијата на книгата „Буке“ која всушност претставува збирка на вински мисли и мудрости на авторот Душко Стефанов, создадени во последните две и пол години за потребите на специјализираниот сајт за …

Промоцијата на книгата „Буке“ на Душко Стефанов помеѓу централните настани на годинашниот гроздобер Прочитај повеќе

Гроздоберски цени на вината на ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“ во „ТД-ТД“ маркети

Во неделата во која Кавадарци ќе го одбележи најновото издание на манифестацијата Тиквешки гроздобер, уживајте во вината на ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“ и тоа по специјални цени во маркетите …

Гроздоберски цени на вината на ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“ во „ТД-ТД“ маркети Прочитај повеќе