„Бовин“ го прослави 20тиот роденден

„Бовин“, првата приватна винарија во Македонија, од која започна трендот на поголем извоз на флаширани македонски вина, како и развојот на винската култура во нашата земја, прослави 20 години работа. …

„Бовин“ го прослави 20тиот роденден Прочитај повеќе