Од годинава повторно ќе се пие кралско вино

По четири години пауза, изминативе две години повторно се откупува грозје и се прави вино во демиркаписката винарница, своевремено изградена од кралот Александар Први Караѓорѓевиќ. За неа овде велат дека …

Од годинава повторно ќе се пие кралско вино Прочитај повеќе