Македонската „Станушина“ на Тера Мадре Салон дел Густо во Торино

Президиумите вино „Станушина“, слатко од диви смокви, буковска пипер и мед од македонската медоносна пчела ќе бидат изложени на 12. Меѓународен саем на Слоу Фуд: Тера Мадре Салон дел Густо …

Македонската „Станушина“ на Тера Мадре Салон дел Густо во Торино Прочитај повеќе