Црвеното „Барово“ му донесе злато на „Тиквеш“ од Austria Wine Challenge

Винарската визба Тиквеш и Домен Лепово се закитија со уште еден златен и два сребрени медали на годинешното јубилеjно петнаесетто издание на светски реномираниот вински натпревар во Австрија – Austria …

Црвеното „Барово“ му донесе злато на „Тиквеш“ од Austria Wine Challenge Прочитај повеќе