Од 19 до 21 октомври, фестивал на пита и вино во Велес

Општина Велес и оваа година традиционално од 19 до 21 октомври ќе ја организира манифестацијатa „Фестивал на велешка пита и вино“. За разлика од изминатите неколку години кога беше пред …

Од 19 до 21 октомври, фестивал на пита и вино во Велес Прочитај повеќе