Познат добитникот на влезниците за концертот на Џибони и Оливер Драгоевиќ

Како и се во животот, еден мора да биде победник, во нашиот случај добитник. Сепак, редакцијата на www.vinotika.mk бескрајно Ви е благодарна Вам што барем малку ни посветивте дел од …

Познат добитникот на влезниците за концертот на Џибони и Оливер Драгоевиќ Прочитај повеќе

Приказната за големите книжевници кои уживале во виното

Големите книжевни имиња влегле во легендите по пијанчењето – тие станале нераздвојни од нивните дела. Се пиело во сите епохи и веројатно уште од првиот пишан збор. Писателите пиеле од …

Приказната за големите книжевници кои уживале во виното Прочитај повеќе