Странските вина се пијат од љубопитност

Македонско или увозно вино? Прашање на вкус, но и на љубопитност. Македонските граѓани се’ повеќе сакаат да пробаат странски вина, иако домашните брендови се неприкосновени на пазарот. А, во моментов …

Странските вина се пијат од љубопитност Прочитај повеќе