Сребрени медали за шардонето на „Стоби“ и „Тиквеш“

Шардонеата на македонските винарии „Стоби“ и „Тиквеш“ добија сребрени медали на дваесет и четвртиот Интернационален натпревар на најдобрите вина од сортата „шардоне“ во светот кој се одржа во Франција. Вината …

Сребрени медали за шардонето на „Стоби“ и „Тиквеш“ Прочитај повеќе