Конечно решен проблемот со капнувањето од врвот на шишето вино

Благодарение на Даниел Перлман, биофизичар на Универзитетот Брандејс и голем љубител на вино наскоро не би требале да се грижиме за виното кое од врвот на шишето капе на маста …

Конечно решен проблемот со капнувањето од врвот на шишето вино Прочитај повеќе