Македонските вина ќе бидат промовирани во Москва

Десет македонски компании од прехрамбената индустрија се првите кои ќе ги изложат и стационираат своите производи во главниот град на Руската Федерација. Македонска-руската стопанска комора во соработка со Евроазискиот деловен …

Македонските вина ќе бидат промовирани во Москва Прочитај повеќе