Македонските вино и храна промовирани во Москва

Со отворањето на Македонскиот изложбено-трговски дом во деловниот центар, сопственост на рускиот агро-кластер „Фуд сити“, во Москва од денес македонските компании имаат можност за пласман на производите на рускиот пазар. …

Македонските вино и храна промовирани во Москва Прочитај повеќе