Црвено вино против холестеролот

Црвеното вино содржи флавоноиди и сапонини што го штитат организмот од кардиоваскуларни заболувања, како и ресвератрол, еден од најмоќните антиоксиданти што му помага на организмот да го отстрани заситените масти. …

Црвено вино против холестеролот Прочитај повеќе