Кавадарци одбројува до отварањето на првата винотека на винаријата „Гоце Делчев – Тиквеш“

Неодоливо добрите вина на винаријата „Гоце Делчев – Тиквеш“ стануваат уште подостапни за сите оние кои уживаат во секоја голтка од најубавото тиквешко вино. Конечно, Кавадарци ја добива првата винотека …

Кавадарци одбројува до отварањето на првата винотека на винаријата „Гоце Делчев – Тиквеш“ Прочитај повеќе