Златен медал за „шардонето“ на „Стоби“

Белото вино „Шардоне“ од бербата од 2015 година на винаријата „Стоби“ доби златен медал на дваесет и четвртиот Интернационален натпревар на најдобрите вина од сортата „шардоне“ во светот кој се …

Златен медал за „шардонето“ на „Стоби“ Прочитај повеќе