Винарија Пирган, прилепска винска гордост

Возвишени моменти предизвикува раскошната палета на вината од Винаријата Пирган. За богатата карта на вечниот пијалок на боговите, мераклиите велат дека не е за пиење, туку за уживање, за дегустирање, …

Винарија Пирган, прилепска винска гордост Прочитај повеќе