Ковчег за вино од 100000 евра?

Француската компанија „Т.Т.Трункс“ го претставува своето ново ремек дело. Станува збор за импресивниот „МИЛЕСИМЕ Трунк Т512“ ковчег, креиран за складирање на шампањ и вино. За изработка на еден ваков ковчег …

Ковчег за вино од 100000 евра? Прочитај повеќе