Меланија Трамп против словенските винарии

Меланија Трамп не го одобрила виното, произведено во нејзината родна Словенија, да се нарече „прва дама“. Најевтиното шише чини 32 евра, а во Севница само за три дена се продале …

Меланија Трамп против словенските винарии Прочитај повеќе