Денес за ручек подгответе шпагети во сос од црвено вино

Станува збор за рецепт кој особено ќе им се допадне на љубителите на тестенини и црвено вино, декорирани со меко варено јајце. Состојки 3 чаши + ¼ чаша црвено вино …

Денес за ручек подгответе шпагети во сос од црвено вино Прочитај повеќе

Што се може да направите со празни шишиња од вино?

Виното е еден од пијалаците кој најчесто се користи, па речиси не постои дом каде што не се наоѓа барем некое шише од него. Но, бидејќи секогаш е добра идеја …

Што се може да направите со празни шишиња од вино? Прочитај повеќе