Винската и боемската приказна на Кавадарци раскажани преку видео од 1973 година

Македонската радио телевизија низ долги години на своето работење и постоење зад себе оставила голема архива на непроценливо богатство. Една од оние емисии кои се вистински чувар на традициите и …

Винската и боемската приказна на Кавадарци раскажани преку видео од 1973 година Прочитај повеќе