Запознајте ја винаријата „Гоце Делчев – Тиквеш“ Кавадарци

На ова плодна парче земја, каде сонцето ги истура своите зраци, и лозарот со песна и чаша вино ги пречекува гостите од сите страни на светот, после секоја испиена втора, …

Запознајте ја винаријата „Гоце Делчев – Тиквеш“ Кавадарци Прочитај повеќе