Запознајте го новиот Moët Rosé Impérial limited edition!

Оваа сезона Moët & Chandon го претстави Moët Rosé Impérial Emoëticons – лимитирана едиција која ќе Ви овозможи на најубав начин да ја покажете љубовта кон саканата личност. Шишето е …

Запознајте го новиот Moët Rosé Impérial limited edition! Прочитај повеќе