Само една македонска винарија има проблем со извозот во Хрватска

Проблемот со извозот на вино во Хрватска се следи поради што се одржани средби и со Министерството за надворешни работи, како и со Секретаријатот за европски прашања. – Засега нема …

Само една македонска винарија има проблем со извозот во Хрватска Прочитај повеќе