Познат сомелиер „разби“ 12 познати митови за вината

Околу виното се преплетени различни митови. Дел од нив се вистина, а дел народно верување. Токму со нив се позанимавал еден врвен сомелиер кој сака да остане анонимен. Еве што …

Познат сомелиер „разби“ 12 познати митови за вината Прочитај повеќе