Археолозите со нови докази дека Исус Христос ја претворил водата во вино

Израелски археолози открија во близина на античкиот град Кана Галилејска работилница за изработка на големи ритуални садови за вода, за кои се зборува во библиските приказна за претворање на водата …

Археолозите со нови докази дека Исус Христос ја претворил водата во вино Прочитај повеќе