Неделната трпеза збогатете ја со врвниот „Траминец“ на ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“

Малото разладување предизвикано од температурниот пад се причина повеќе денес да приготвите вкусно пилешко печено, или можеби месо на скара, дополнето со печен компир или зеленчук, и сето тоа да …

Неделната трпеза збогатете ја со врвниот „Траминец“ на ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“ Прочитај повеќе