Македонското вино како замена за француското

Угледниот портал за вина Вајнпер (Vinepair) неодамна објави дека Македонија е една од новите 7 држави чии вина мора да се пробаат. Заборавете ја Франција, пијте вино од овие 7 …

Македонското вино како замена за француското Прочитај повеќе