Македонско вино со светски квалитет – Езимит „STARDUST VIOGNER“

Во изминатиот период, македонските винарии имаа чест да бидат домаќини на Сара Д’ Амато, консултант за вино, сомелиер и соработник на списанието „Wines“ во Торонто. Сара Д’ Амато ја добила …

Македонско вино со светски квалитет – Езимит „STARDUST VIOGNER“ Прочитај повеќе