Втор уписен рок на универзитетот „Гоце Делчев“

Денес и утре, 24 и 25 август се реализира вториот уписен рок на Универзитетот „Гоце Делчев“, во кој завршените средношколци ќе можат да изберат од слободните места на насоките и …

Втор уписен рок на универзитетот „Гоце Делчев“ Прочитај повеќе