Сте ли за чаша вино со Џенифер Лоренс?

Познатата глумица Џенифер Лоренс ги кани фановите да пијат вино со неа на добротворна забава и дружење. Дека е сериозна во тоа и дека знае да разликува опис на вино …

Сте ли за чаша вино со Џенифер Лоренс? Прочитај повеќе