Со зголемени субвенции ќе се покриваат штетите од ниските температури

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, попладнево ги образложи новите мерки што Владата ги донела за поддршка на земјоделците. Тие вклучуваат 10 милиони евра што ќе се распределат …

Со зголемени субвенции ќе се покриваат штетите од ниските температури Прочитај повеќе