„Попова Кула“ уникатно место за уживање, прослави и корпоративни настани

За винарската визба „Попова Кула“ пишуваме често, но кога и да ја погледнеме оваа убавина лоцирана на јужната падина на Велико Брдо, западно од прекрасното градче Демир Капија во близина …

„Попова Кула“ уникатно место за уживање, прослави и корпоративни настани Прочитај повеќе