Отворен нов дегустационен центар во „Вила Марија“

На Голема Богородица во Демир Капија беше отворен винскиот дегустационен центар во склоп на винаријата „Вила Марија“. По повод големиот христијански празник, Успение на Пресвета Богородица, на 28ми август свечено …

Отворен нов дегустационен центар во „Вила Марија“ Прочитај повеќе