Се е подготвено за уживање во убавината на македонското девојче

На еден ден пред официјално првиот избор од караванот за Избор на Мис на Македонија за 2017 година, се е подготвено за вистински спектакл во Елемент Кафе во Кавадарци. За …

Се е подготвено за уживање во убавината на македонското девојче Прочитај повеќе

Винарските визби уверуваат дека грозјето во целост ќе биде откупено

Винарските визби имаат проблем со ликвидноста и залихите, но уверуваат дека годинашниот род грозје ќе биде откупен во целост. Како што истакнаа претставниците на винарските визби по денешната прва средба …

Винарските визби уверуваат дека грозјето во целост ќе биде откупено Прочитај повеќе